Jakie cechy wyróżniają chłodziarki Liebherr?
- 463 odwiedzin
Liebherr to profesjonalne chłodziarki, które świetnie nadają się do użytku domowego i profesjonalnego. Cechuje je klasyczny design, jednak prawdziwe bogactwo – dosłownie – kryje się w ich wnętrzu. Producent stosuje technologie, które pozwalają na oszczędne korzystanie ze sprzętów, jak również zapewniają produktom świeżość i optymalne temperatury. Poznaj wszystkie najlepsze cechy chłodziarek Liebherr.
Producent gwarantujący jakość
Liebherr nie ma problemu z tym, żeby zagwarantować swoim klientom wysoką jakość sprzętów. Każde urządzenie jest wielokrotnie testowane (także w ekstremalnych warunkach) i sprawdzane, a efekty pracy inżynierów odpowiadają wszystkim wymaganiom. To, co szczególnie istotne to fakt, że sprzęty chłodzące są niezwykle wytrzymałe, dlatego pracują niezawodnie, bezawaryjnie przez długi czas. Potwierdzeniem są liczne nagrody przyznane Liebherr np. przez stowarzyszenie konsumenckie Stiftung Warentest.
Klasyczny design
Tym, co gwarantuje urządzeniom chłodniczym Liebherr ponadczasowość jest klasyczny design. Producent zwraca uwagę na detale i produkuje je ze stali szlachetnej. Na wyposażenie sprzętów składają się precyzyjne elektroniczne systemy kontroli, ułatwiające kreowanie i podtrzymywanie właściwego mikroklimatu.
Wysoki poziom energooszczędności
Tym, co dzisiaj interesuje wszystkich konsumentów jest energooszczędność – ile przyjdzie zapłacić za lodówkę czy zamrażarkę, która jest stale podłączona do prądu? Zastosowanie w produkcji urządzeń Liebherr nowoczesnych i oszczędnych podzespołów sprawia, że stają się one bardzo ekonomiczne, a nie tracą przy tym na mocy.
Funkcje ważne dla zdrowia
Liebherr idzie o krok dalej niż konkurencja i wprowadza takie udogodnienia jak technologia BioFresh. Zapewnia ona odpowiednie warunki do przechowywania żywności, aby mięso, ryby, warzywa i owoce dłużej zachowały świeżość. Temperatura wynosząca niewiele ponad 0 stopni Celsjusza sprawia, że nie wysychają, a dzięki temu są bogatsze w składniki odżywcze i atrakcyjnie się prezentują.
Chłodzenie no-frost
Technologia no-frost już jakiś czas temu wyparła klasyczne systemy wymagające rozmrażania lodówek. Teraz, dzięki profesjonalnemu chłodzeniu udaje się utrzymać odpowiednie warunki chłodzenia na dłuższy czas i mniejszym wysiłkiem. Regularne usuwanie wilgoci ze środka lodówki sprawia, że jej wnętrze ani produkty nie pokrywają się lodem.
Liebherr to wielokrotny laureat nagród branżowych, ceniony ze względu na swoje doświadczenie, innowacyjność, produkcję zgodną z polityką zrównoważonego rozwoju.
Przeczytaj również:
Jak dbać o higienę w lokalach gastronomicznych podczas epidemii?