przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na duszeniu, gotowaniu, smażeniu oraz grillowaniu.Procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii gazu ziemnego. linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii nowoczesny design...
przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na duszeniu, gotowaniu, smażeniu oraz grillowaniu.Procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii gazu ziemnego.
linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
nowoczesny design
ergonomiczne pokrętła
panel przedni grawerowany laserowo
system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania