Stoły bez maskownic

Osoby pracujące w branży gastronomicznej doskonale wiedzą, jak istotne jest zakupienie odpowiedniego sprzętu. Meble do kuchni powinny spełniać podstawowe standardy i być należycie przystosowane do kontaktu z żywnością. Jednym z podstawowych przedmiotów, który powinien znaleźć się w lokalu gastronomicznym, jest stół bez maskownicy.

Stoły bez maskownicy – na co należy zwrócić uwagę, aby wybrać odpowiedni model?

Przede wszystkim, dokładnie zapoznaj się z parametrami stołu ze stali nierdzewnej. Poszczególne modele różnią się między sobą wielkością każdego z parametrów. Wśród wielu produktów z pewnością uda Ci się znaleźć odpowiedni, jednak dokładnie dobierz wymiary stołu bez maskownicy do rozmiaru pomieszczenia, w którym będzie się on znajdował. Przyjrzyj się nie tylko szerokości i długości, ale także wysokości komory – każdy parametr musi być odpowiednio dobrany. Do wyboru masz stoły z basenem jednokomorowym spawanym lub skręcanym. Możesz także zdecydować się na stół bez maskownicy z basenem dwukomorowym – tutaj także masz do wyboru opcję spawaną lub skręcaną. Zwróć uwagę na szerokość zaślepionego otworu pod baterię, który znajduje się pomiędzy komorami. Jeżeli będzie to konieczne, stół można odpowiednio przystosować, tak aby spełniał wszystkie Twoje potrzeby.

Jakie cechy stołów bez maskownic są szczególnie istotne?

Stół jest podstawowym meblem w każdym lokalu gastronomicznym. Ma kontakt z żywnością, dlatego należy zadbać o to, aby został wykonany z bezpiecznego materiału. Stoły bez maskownicy są zrobione ze stali nierdzewnej. To niezwykle wytrzymały materiał, który z pewnością będzie Ci służyć przez wiele lat. Mimo upływu czasu, stalowy stół bez maskownicy będzie cały czas w bardzo dobrym stanie. To inwestycja, która bardzo szybko się zwróci! Nie dość, że materiał jest niezwykle trwały, to jeszcze umożliwia dostosowywanie produktu do wymagań klienta. Na środku komory możesz wyciąć otwór pod baterię. Jeżeli chcesz, aby Twój stół bez maskownicy miał otwór pod rozdrabniacz odpadów, z pewnością ucieszy Cię informacja, że każdy z produktów można w ten sposób dostosować do Twoich potrzeb.

Zadbaj o wysokiej jakości asortyment w swoim lokalu

Pamiętaj, że klienci chcą wracać do tych miejsc, w których będą mogli spożyć smaczny posiłek. Na wysoką jakość serwowanych dań wpływa nie tylko odpowiedni wybór produktów, z których są one wykonane, ale także sam sposób ich przygotowywania. Z tego powodu należy zadbać o wysokiej jakości meble, w tym – między innymi – stoły bez maskownicy.